Tanie i bezpieczne zakupy na Black Friday – specjalne wydanie warsztatów

aktualność_CDT_bezpieczne_zakupy_Black_Friday_Allegro_2_FPFR

Umiejętność taniego i bezpiecznego kupowania przydaje się zawsze, ale podczas Black Friday czy święta zakupów Black Week, może przydać się podwójnie! W związku z tym, wspólnie z ekspertami firmy Allegro – Partnera ścieżki edukacyjnej CDT „Cyfrowa przedsiębiorczość” – zapraszamy na bezpłatne warsztaty online, na których opowiemy jak bezpiecznie i tanio kupować w Internecie. Webinar odbędzie się 23 listopada o godzinie 14:30!  Aby wziąć w nim udział, wystarczy wypełnić formularz online.

Zajęcia poprowadzi edukatorka CDT Paulina Tyburska oraz gość specjalny Łukasz Pawłyszyn – ekspert Customer Experience i E-commerce w Allegro oraz wykładowca akademicki Uniwersytetu Jagiellońskiego i Uniwersytetu Warszawskiego.

– mówi Łukasz Pawłyszyn, Allegro

Warsztat odbywa się w ramach ścieżki edukacyjnej „Cyfrowi Debiutanci”, ale zapraszamy do udziału każdego, kto chciałby jeszcze lepiej poznać tajniki kupowania online. Uczestnicy dowiedzą się miedzy innymi, jak robić odpowiedzialne, bezpieczne i tanie zakupy online, jak mądrze gospodarować pieniędzmi, jak znajdywać najlepsze oferty i prawdziwe promocje, a także korzystać z nich w przemyślany sposób. Serdecznie zachęcamy do udziału w wydarzeniu i wspólnej nauki odpowiedzialnego kupowania!

Co nas motywuje, co nas inspiruje – podsumowaliśmy 1. Edycję Akademii Rozwoju
Akademia Rozwoju partnerem Dnia Kariery Kobiet w IT