Spotkaj się z Akademią Rozwoju podczas Konferencji „Make The Change”!

make-the-change-news-11052023

Program Akademia Rozwoju to przede wszystkim warsztaty kompetencyjne i spotkania z inspirującymi kobietami. Organizujemy także spotkania społeczności i bierzemy udział w wydarzeniach, które mają pomóc paniom w zwiększaniu aktywności zawodowej i społecznej. Dlatego, razem z Fundacją Przedsiębiorczości Kobiet, zapraszamy uczestniczki Akademii Rozwoju na Jubileuszową XX Konferencję „Make The Change”, której nasza Fundacja została Partnerem. 20 najbardziej aktywnych pań otrzyma od nas wejściówki na Konferencję. Jeżeli nadal nie uczestniczyłaś w zajęciach Akademii Rozwoju, masz szansę to nadrobić jeszcze przed konferencją – 12, 18 i 26 maja! Link do zapisu.

Konferencja „Make The Change” to prestiżowe wydarzenie gromadzące przedsiębiorczynie z całej Polski. Podczas prezentacji i paneli dyskusyjnych prelegentki i prelegenci wspólnie postarają się odpowiedzieć na pytania, jak prowadząc firmę zmieniać świat na lepsze czy jak biznes wpływa na środowisko, społeczeństwo i tworzenie organizacji przyjaznych pracownikom. Ponad 20 ekspertek i ekspertów podzieli się swoimi doświadczeniami i przekaże wiedzę na temat realnych wyzwań i bieżących trendów biznesu. Konferencja to nie tylko doskonała okazja na wykreowanie pozytywnych zmian w codziennej działalności, ale także możliwość do spotkania na żywo, wymiany doświadczeń i nawiązania cennych kontaktów biznesowych. Dzięki współpracy Sieci Przedsiębiorczych Kobiet z Fundacją Kultury bez Barier podczas XX Konferencji „Make The Change” zapewnione zostaną ułatwienia dla osób z niepełnosprawnością: tłumaczenie wystąpień na polski język migowy, pętla indukcyjna, dostępność dla osób z niepełnosprawnością wzroku – asysta w dostaniu się na aulę konferencyjną oraz odpowiednio przygotowane prezentacje prelegentów.

Aby otrzymać od nas wejściówkę na to wyjątkowe wydarzenie, wystarczy wziąć udział w warsztatach Umiejętności cyfrowych 12 maja lub 26 maja oraz w zajęciach z Podstaw działalności gospodarczej 18 maja, a następnie zgłosić do nas chęć udziału w wydarzeniu, wysyłając maila na adres [email protected].

Szczegółowy plan wydarzenia „Make the Change” i więcej informacji znajdują się na stronie.

Kobiety mają wybór. Fundacja PFR rozpoczyna cykl konferencji na temat sytuacji Polek
Ogłaszamy wyniki IV edycji Konkursu „Edukacja Jutra”!