Magdalena-Grzankowska

Magdalena Grzankowska

Prezes Zarządu

Posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu projektów w obszarze marketingu i CSR.

Działaczka społeczna posiadająca wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu projektów w obszarze event marketingu, HR oraz CSR.

Doświadczenie zdobywała w branży IT i HR koordynując projekty edukacyjne finansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego, następnie angażowała się w działalność marketingową i NGO, była współzałożycielem Fundacji Edukacja Inaczej wspierającej rozwój młodzieży zagrożonej wykluczeniem społecznym. Od 2019 roku pracuje w Polskim Funduszu Rozwoju, gdzie początkowo realizowałą projekty sponsoringowe, obecnie jest Dyrektorem Biura CSR oraz zarządza Fundacją PFR, w tym zespołem Centralnego Domu Technologii.

Obecnie jest także w komitecie sterującym Chapter Zero Poland, programu rozwoju kompetencji organów zarządczych i nadzorczych spółek.

Zasiada w Radzie Edukacji Finansowej przy Ministerstwie Finansów.

Absolwentka Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego na kierunku Polityka Społeczna. Ukończyła także podyplomowe studia z zakresu Funduszy Unijnych w Krakowie, Prawa Pracy na UW oraz Executive MBA w Instytucie Nauk Ekonomicznych Państwowej Akademii Nauk. Posiada także dyplom Menedżera CSR Collegium Civitas.

Prywatnie mama dwójki uczniów. Miłośniczka tańca i podróży.