PFR Sieć Mentorów

PFR Sieć Mentorów

„PFR Sieć Mentorów” to jeden z flagowych projektów Fundacji PFR, opracowany przez Departament Rozwoju Innowacji PFR. Głównym celem programu jest stworzenie wyjątkowej bazy ekspertów -specjalistów, którzy swoją wiedzą i doświadczeniem wesprą wyselekcjonowane zespoły startupowe w rozwoju, pomagając im osiągnąć sukces w Polsce i na świecie.

„Pracując z polskimi startupami zauważyliśmy, że brakuje im doświadczenia szczególnie w obszarach takich jak: marketing, business development, relacje z inwestorami, tworzenie zespołu, komunikacja czy product management. Program jest pomyślany tak, aby powyższe luki kompetencyjne pomóc im wypełnić” – wyjaśnia Eliza Kruczkowska, Dyrektor Departamentu Rozwoju Innowacji PFR.

Program będzie źródłem wiedzy i inspiracji dla tych, którzy dopiero wkroczyli na drogę tworzenia startupu lub potrzebują wsparcia mentora w zmierzeniu się ze stojącymi przed nimi wyzwaniami.

Mecenat nad Galerią Porczyńskich
Akademia Private Equity

Fundacja PFR angażuje się w projekty kulturalne i artystyczne

17 września 2020