Akademia Rozwoju

Jesteś humanistką? Chcesz zostać analityczką? Dowiedz się jak to zrobić na webinarze Akademii Rozwoju

Operowania danymi, interpretacja oraz odpowiednie ich przedstawianie to niezwykle cenione na rynku pracy umiejętności. Okazuje się, że nie tylko w pracy analityczki prognozowanie skutków danego działania może okazać się przydatne. Coraz bardziej użyteczne w analityce stają się kompetencje miękkie, takie jak komunikacja interpersonalne i praca pod presją czasu. Dowiedz się dlaczego warto kształcić się w tej dziedzinie na wydarzeniu „Jestem humanistką, czy mogę zostać analityczką?”.

Webinar jest bezpłatny i odbędzie się już w środę 15 lutego o godzinie 15:30. Aby wziąć w nim udział, wystarczy zarejestrować się w Programie Akademia Rozwoju, a następnie wypełnić formularz zgłoszeniowy.

Spotkanie poprowadzi Marta Gromada – kierowniczka Zespołu Konfekcjonowania Danych w NASK-PIB, która na co dzień zajmuje się tematem fake-newsów. Ekspertka ma 10-letnie doświadczenie w analizie danych na social mediach, digital marketingu i social listeningu. Aktualnie w pracy angażuje się w tropienie dezinformacji, np. związanej z wyborami w Polsce i na świecie oraz rozwojem sztucznej inteligencji w Polsce. Od ponad roku kieruje Zespołem Konfekcjonowania Danych w Dziale Przeciwdziałania Dezinformacji, który zajmuje się analizą danych i tworzeniem raportów związanych z m.in. szczepieniami, wojną w Ukrainie czy kwestiami ekonomicznymi.

Serdecznie zapraszamy!

Lekcje z końca świata – spotkanie feryjne w Centralnym Domu Technologii
Zacznij myśleć jak projektantka! – zapraszamy na webinar dla uczestniczek Akademii Rozwoju