Akademia Rozwoju na konferencji Don’t give up Sieci Przedsiębiorczych Kobiet

Akademia Rozwoju na konferencji Don’t give up Sieci Przedsiębiorczych Kobiet

Akademia Rozwoju to nie tylko warsztaty online, to także duża społeczność kobiet z całej Polski. Chętnie wspieramy inicjatywy, które na co dzień łączą ambitne kobiety z różnych środowisk zawodowych i branż, dając im możliwość wymiany doświadczeń, zdobywania inspiracji i rozwoju sieci kontaktów biznesowych. Dlatego z radością po raz kolejny włączyliśmy się w działalność Sieci Przedsiębiorczych Kobiet i zostaliśmy Partnerem XXI Konferencji SPK „Don’t give up”.

Nasza Fundacja miała okazję zaprezentować na dedykowanym stanowisku Akademię Rozwoju – autorski projekt wspierający kobiety. W obliczu trudności biznesowych, potrzebujemy ludzi, którzy potrafią dostosować się do zmieniającego się otoczenia. Akademia Rozwoju to nasza odpowiedź na te wyzwania. Oferujemy narzędzia, wsparcie i szkolenia, które pomagają kobietom stawać się silnymi liderkami i budować trwałe fundamenty dla swoich przedsiębiorstw.

XXI Konferencja Sieci Przedsiębiorczych Kobiet: Don’t give up! Jak prowadzić biznes w trudnych czasach? To jedno z większych wydarzeń dla przedsiębiorczyń, które gromadzi 500 kobiet, a także najlepsze ekspertki i praktyczki biznesu. To wspaniała okazja do poszerzenia wiedzy, spotkania na żywo, wymiany doświadczeń i nawiązania cennych kontaktów biznesowych.

Podczas wydarzenie wspólnie z pozostałymi uczestniczkami mieliśmy okazję wysłuchać wystąpień Katarzyny Majewskiej, Anny Auksel-Sekutowicz, Jarosława Kuźniara, dr Katarzyny Kasi, Oskara Lipińskiego, Agnieszki Filipiak i Katarzyny Bosackiej. Ekspertki i mówcy opowiadali o inkluzji społecznej w kontekście kobiet, scenie biznesu, pokonywaniu kryzysów, nowych technologiach, sytuacji ekonomicznej na świecie, a także dzielili się prywatnymi historiami wzlotów i upadków.

Cieszymy się, że możemy wspierać i brać aktywny udział w tak ważnych wydarzeniach!

„Dziewczyny i Przywództwo. Jak wspierać potencjał przywódczy młodych” – poznaj odpowiedź podczas dodatkowego webinaru Akademii Rozwoju
Zapraszamy na galę podsumowującą Akademię Rozwoju!